Laden...
EN NL DE
sales[a]flamingoparket[d]nl  |  +31 (0)342 404 222  

BEURZEN 2014

Na een succesvolle Domotex Middle-East in Istanbul, Turkije, maken wij ons op dit moment alweer op voor de volgende beurzen. 

Als eerste nemen wij deel aan de beurs DOMOTEX HANNOVER. Een zeer goed bezochte beurs waar al het nieuws op parketgebied te vinden is en waar wij al jarenlang met veel plezier aan deelnemen. Geen verrassing dus dat wij daar ook volgend jaar  weer te vinden zijn.

De Domotex Hannover wordt gehouden van 11 tot 14 januari 2014 en Flamingo Parket is te vinden in Hal 8, standnummer E15.
 
We hebben nog vrijkaarten!!!
 
Wilt u onze stand bezoeken, vraag dan snel vrijkaarten aan, want op = op!  

 

 
De EUROPEAN FLOOR&WALL EXHIBITION, 
Gent, België is een geheel nieuwe vakbeurs  voor de brede sector van houten vloeren, parket, laminaat, LVT,  vinyl, PVC, kurk etc., etc. Deze beurs is een initiatief van het vakblad Floor Forum International wat bij velen van u wel bekend is. Wij vertrouwen erop dat deze beurs een groot succes wordt en hopen natuurlijk dat onze stand druk wordt bezocht door zowel onze bestaande, als ook nieuwe klanten.
 
De EUROPEAN FLOOR & WALL EXHIBITION is van 16 tot 18 maart 2014, Flanders Expo in Gent. Flamingo Parket staat in Hal 8, Standnr. 8808.