Laden...
EN NL DE
sales[a]flamingoparket[d]nl  |  +31 (0)342 404 222  

nieuwe 6mm tapis!

Nieuwe 6 mm tapis bij Flamingo Parket B.V.

Flamingo Parket meldt een significante stijging in de verkoop van haar 6 mm tapisvloeren. Na dit jarenlang zelf te hebben geproduceerd, wordt de 6 mm tapis nu via een buitenlandse partner betrokken. 

Op termijn wordt 140mm de breedste maat binnen het nieuwe tapisprogramma van Flamingo Parket.

Het zeer hoge niveau van de kwaliteit in zowel de sortering als maatvoering in combinatie met een uiterst concurrerende prijs verklaart de explosief stijgende verkoop.

Commercieel directeur, Dick van de Klok: "Enige maanden geleden hebben wij gekozen voor een duidelijke koerswijziging en de productie in Barneveld verplaatst naar onze fabriek in Duitsland. De focus in Barneveld is volledig gelegd op de afwerkingen van onze vloeren. Het zelf produceren van de 6 mm tapis paste niet meer in de nieuwe opzet en daarom is na een lange periode van testen gekozen voor samenwerking met de huidige producent. De nieuwe tapis wordt flink gepromoot en steeds meer bedrijven zien dat er een goed product staat voor de prijs die ervoor wordt gevraagd." 

Op termijn wordt 140 mm de breedste maat binnen het nieuwe Flamingo tapisprogramma.

 

De 6 mm tapisvloeren zijn leverbaar in stroken, visgraat en Hongaarse punt. Voorheen was 90 mm de breedste maat binnen het programma. Dit is nu uitgebreid met 120 mm breed en op termijn zal daar ook 140 mm breed aan worden toegevoegd. Na de zomervakantie zal Flamingo Parket het tapisprogramma nog verder gaan uitrollen in Nederland.   

Leverbaar in stroken, visgraat (foto) en Hongaarse punt.