Laden...
EN NL DE
sales[a]flamingoparket[d]nl  |  +31 (0)342 404 222  

Nieuws Maart/April 2020

De nieuwe prijslijst is uit!

In week 15 hebben wij via de digitale snelweg de nieuwe prijslijst verzonden. De grootste verandering is de levering van massieve vloerdelen op aanvraag. Vanwege de afnemende vraag naar dit product hebben wij dit niet meer standaard in ons assortiment maar leveren we dit op aanvraag.

Heeft u de email met de prijslijst niet ontvangen? Via het afgeschermde dealergedeelte op onze site kunt u de prijslijst downloaden. Zo heeft u altijd de meest actuele versie bij de hand! Nog geen dealer? Via deze link kunt u zich eenvoudig registeren. 

Wilt u toch liever een gedrukte prijslijst ontvangen? Neem dan even contact met ons op. 

 

Uitbreiding TwinPlank en Raftwood

De eiken Twinplank 12 mm (9+3 mm) is vanaf nu niet alleen verkrijgbaar in 18 cm breed maar ook in 22 cm breed. Dit geldt voor zowel de onbehandelde als de behandelde varianten.

Daarnaast hebben wij de Raftwood Collectie uitgebreid vloerdelen van maar liefst 26 cm breed. Een prachtig product welke door deze breedte nóg meer karakter en sfeer aan de ruimte geeft.

Door deze toevoegingen hopen wij nog beter aan de toenemende vraag te kunnen voldoen. Neem gerust contact op voor meer informatie.    

 

Een nieuw gezicht

Op 16 maart heeft Wim Hol de taken overgenomen van Edwin van de Brink.  Wellicht heeft u hem al gezien of gesproken. Wim heeft, voordat hij bij ons aan de slag ging, de nodige ervaring opgedaan in de logistieke sector. Wij zijn dan ook blij met Wim in ons team en kijken uit naar een prettige en langdurige samenwerking.