Laden...
EN NL DE
sales[a]flamingoparket[d]nl  |  +31 (0)342 404 222  

Veranderingen bij Flamingo Parket

Flamingo Parket heeft afgelopen tijd, met de realisatie van een geheel nieuwe perslijn, haar investeringsprogramma in de Duitse fabriek te Dömitz nagenoeg afgerond.

“In onze Duitse fabriek wordt voornamelijk het meerlaags parket (twin-plank) geproduceerd. Deze twin-planken zijn leverbaar in diverse houtsoorten en afmetingen en dragen in belangrijke mate bij aan de totale omzet van ons bedrijf,” zo stelt eigenaar Lars Versteeg. “De fabriek in Duitsland is echter ook uitstekend in staat om de productie voor massief parket te faciliteren. Tot op heden werd dit massieve parket nog in Barneveld geproduceerd, maar gezien de krimpende markt voor massief in combinatie met een sterk stijgende vraag naar vloerafwerkingen, is besloten de productie hiervan te integreren in de Duitse vestiging en de fabriek in Barneveld volledig in te richten voor het afwerken van vloeren.”
“De afgelopen tijd heeft Flamingo Parket zijn assortiment tegen het licht gehouden en in de nieuwe prijslijst die in juni uitkomt zullen enkele aanpassingen zichtbaar zijn,” zo vervolgt Versteeg. “Voor de klant zullen de veranderingen over het algemeen echter nauwelijks zichtbaar zijn; zowel verkoop, administratie alsmede logistiek blijven vanuit Barneveld opereren".