Laden...
EN NL DE
sales[a]flamingoparket[d]nl  |  +31 (0)342 404 222  

Welkom bij Flamingo Parket!

Flamingo Parket is producent van - en groothandel in parketvloeren. Sinds 1967 zijn wij actief op de Nederlandse markt en sinds 1985 hebben wij onze activiteiten uitgebreid naar het buitenland. 
 
De inkoop van het ruwe hout, het drogen, produceren etz. tot aan de afwerking van de vloeren gebeurt in onze eigen fabrieken in Barneveld en het Duitse Dömitz. Hierdoor zijn wij niet alleen erg flexibel maar ook nog eens zeer concurrerend. Vandaag de dag wordt er door de 70 ervaren en enthousiaste medewerkers van Flamingo Parket wekelijks 6.000 m² parket geproduceerd; medewerkers die u graag van dienst zijn!
 
Mogen wij 3 minuutjes van uw tijd om ons voor te stellen?
 

 

___________________________________________________________________________________________________________________________

Op donderdag 26 juli jl. is er brand geweest in de productiehal van Flamingo Parket. Dankzij snel optreden van de brandweer was de brand snel onder controle. De komende tijd wordt er hard gewerkt om de  productie zo snel mogelijk weer op te starten. Wij proberen de overlast voor de klanten zoveel mogelijk te beperken en vragen uw begrip bij mogelijke vertragingen.