Laden...
EN NL DE
sales[a]flamingoparket[d]nl  |  +31 (0)342 404 222  

Omleiding wegwerkzaamheden

Van 10 september t/m 16 november a.s. worden er wegwerkzaamheden aan de Harselaarseweg uitgevoerd. Gedurende deze periode zijn wij als volgt te bereiken zijn:

  • Komende vanaf de A1 (zowel vanuit Amersfoort als Apeldoorn)
  • Neem afslag (15) richting Barneveld (dit is de A30)
  • Vanaf de A30: Neem afslag (5) Barneveld/Harselaar
  • Aan het eind gaat u linksaf richting Barneveld/Harselaar
  • Bij de rotonde neemt u de 3e afslag richting Harselaar. (Nijkerkerweg)
  • Bij de volgende rotonde neemt u de eerste afslag. (Harselaarseweg)
  • U vindt ons na ca. 1 km aan de rechterkant.

____________________________________________________________________________________________________________________________

Welkom bij Flamingo Parket!

Flamingo Parket is producent van - en groothandel in parketvloeren. Sinds 1967 zijn wij actief op de Nederlandse markt en sinds 1985 hebben wij onze activiteiten uitgebreid naar het buitenland. 
 
De inkoop van het ruwe hout, het drogen, produceren etz. tot aan de afwerking van de vloeren gebeurt in onze eigen fabrieken in Barneveld en het Duitse Dömitz. Hierdoor zijn wij niet alleen erg flexibel maar ook nog eens zeer concurrerend. Vandaag de dag wordt er door de 70 ervaren en enthousiaste medewerkers van Flamingo Parket wekelijks 6.000 m² parket geproduceerd; medewerkers die u graag van dienst zijn!
 
Mogen wij 3 minuutjes van uw tijd om ons voor te stellen?
 

 

___________________________________________________________________________________________________________________________

Op donderdag 26 juli jl. is er brand geweest in de productiehal van Flamingo Parket. Dankzij snel optreden van de brandweer was de brand snel onder controle. De komende tijd wordt er hard gewerkt om de  productie zo snel mogelijk weer op te starten. Wij proberen de overlast voor de klanten zoveel mogelijk te beperken en vragen uw begrip bij mogelijke vertragingen.