Laden...
EN NL DE
sales[a]flamingoparket[d]nl  |  +31 (0)342 404 222  

 Tijdens Hemelvaartsdag 13 Mei en 2e Pinksterdag 24 mei zijn wij gesloten! 

In verband met de zomervakantie is onze productie gesloten van 2 augustus tot en met 13 augustus. De verkoopafdeling blijft gedurende de gehele zomer geopend. 

 
Waarom een houten vloer?  Hier vindt u de antwoorden: 

Welkom bij Flamingo Parket!

 

Flamingo Parket is producent van - en groothandel in parketvloeren. Sinds 1967 zijn wij actief op de Nederlandse markt en sinds 1985 hebben wij onze activiteiten uitgebreid naar het buitenland. 

De inkoop van het ruwe hout, het drogen, produceren, etc. tot aan de afwerking van de vloeren gebeurt in onze eigen fabrieken in Barneveld en het Duitse Dömitz. Hierdoor zijn wij niet alleen erg flexibel maar ook nog eens zeer concurrerend. Vandaag de dag wordt er door de 70 ervaren en enthousiaste medewerkers van Flamingo Parket wekelijks 6.000 m² parket geproduceerd; medewerkers die u graag
 van dienst zijn!
 

Covid-19

Nederland zit momenteel in een strenge lock-down. Flamingo Parket is producent en groothandel waardoor deze maatregel niet voor ons bedrijf geldt. Ons verkoopteam doet er alles aan om u, ook in deze lastige periode, zo goed mogelijk van dienst te zijn. 

Flamingo Parket neemt haar verantwoordelijkheid m.b.t. het Coronavirus uiterst serieus en volgt de richtlijnen van het RIVM. Klik hier voor meer informatie.

 

Alles over vloerverwarming in combinatie met parket vind je hier: