Een solide en betrouwbare partner in duurzame houten vloeren van hoge kwaliteit

Solide en betrouwbaar, dat is wat Flamingo Parket B.V. wil zijn voor haar klanten. Niet zomaar een parket fabriek, maar een kennispartner met uitgebreide service.

Een solide en betrouwbare partner in duurzame houten vloeren van hoge kwaliteit

Solide en betrouwbaar, dat is wat Flamingo Parket B.V. wil zijn voor haar klanten. Niet zomaar een parket fabriek, maar een kennispartner met uitgebreide service.

Parket fabriek met gedreven medewerkers

Flamingo Parket is al jaren een begrip in houten vloeren, zowel op de Nederlandse markt als in het buitenland. Natuurlijk zijn wij trots op onze jarenlange ervaring in het inkopen, produceren, bewerken, verduurzamen en uiteindelijke verkopen van een zeer uiteenlopend assortiment. Maar nog trotser zijn wij op al onze ervaren en gedreven medewerkers die zich dag in, dag uit met passie inzetten om onze klanten het beste te bieden.

Familiebedrijf met een open cultuur

Wij zijn een echt familiebedrijf met een liefde voor houten vloeren. En dat voel je in de organisatie. De open cultuur en platte organisatie structuur binnen onze organisatie heeft ervoor gezorgd dat onze medewerkers perfect op elkaar zijn afgestemd. En wij hebben samen maar één doel voor ogen: zorgen voor tevreden klanten en consumenten.

Werken vanuit een energieneutraal pand

Sinds wij vanuit ons nieuwe, energieneutrale pand werken is de samenwerking tussen de verschillende afdelingen nog verder geïntensiveerd. De lijnen zijn kort en de communicatie is helder. Met een gemiddeld dienstverband van ruim 15 jaar hebben wij alle knowhow in huis. Wij kennen als geen ander de eigenschappen en dus ook de mogelijkheden die een houten vloer biedt.

Onze eigen Flamingo Collecties

Met de kennis van onze medewerkers hebben wij in onze parket fabriek de verschillende Flamingo Collecties ontwikkeld. De vloeren geven allemaal een waardevolle toevoeging aan elke denkbare ruimte. Onze producten zijn makkelijk in onderhoud en bovendien heel duurzaam.

Dealers in Nederland en over de grens

Jaarlijks verwerken wij ruim 250.000 m² parketvloeren die uiteindelijk door onze dealers bij de consument worden gelegd. En voor onze dealers staan wij altijd klaar. Wij denken mee, geven advies en zorgen voor de beste kwaliteit vloeren. Een goede relatie met onze dealers is belangrijk voor ons. En daar zetten wij ons dagelijks voor in.

Jaren woongenot met duurzame vloeren

Wij maken graag stevige duurzame vloeren, waar je jarenlang plezier aan beleeft. Zo maken wij onze footprint zo klein mogelijk voor de komende generaties. De vloeren die wij bewerken in onze parket fabriek gaan lang mee en zorgen voor tevreden klanten. Flamingo Parket hecht belang aan haar maatschappelijke verantwoordelijkheid en heeft het milieu en verduurzaming dan ook hoog op de agenda staan.

Profiteer van onze voordelen

  • Wij houden een strakke controle op kwaliteit door uitsluitend met Europees eiken te werken, dat wij in Nederland afwerken

  • Wij zijn een familiebedrijf dat al meer dan 50 jaar vol passie werkzaam is in de wereld van houten vloeren

  • Wij leveren meerdere unieke vloerencollecties en hebben dus voor iedere smaak en stijl een passende vloer

  • Naast ons reguliere assortiment zijn wij sterk in maatwerk.

Een kijkje in ons bedrijf

In drie stappen onze duurzame houten vloeren
aan jouw assortiment toevoegen

Stap 1

Word dealer

Hebben we je voldoende geïnspireerd? Vul dan het aanmeldformulier in en meld je aan als dealer!

Stap 2

Verrijk je showroom

Maak een afspraak met één van onze verkopers en stel je eigen showroomcollectie samen.

Stap 3

Lever topvloeren

Creëer meerwaarde binnen je assortiment en lever gegarandeerd de mooiste houten vloeren aan jouw klanten.