Laden...
EN NL DE
sales[a]flamingoparket[d]nl  |  +31 (0)342 404 222  

Nieuwe collega's

Flamingo Parket blijft uitbreiden!

In korte tijd is het team van Flamingo Parket versterkt met drie personen. Alle drie hebben zij al ruimschoots hun sporen verdient in de parketbranche. Graag stellen wij ze nader aan u voor:

 

Steven van de Weerdt

Op 1 mei hebben wij Steven van de Weerdt in ons team verwelkomt. Wellicht is Steven voor velen van u geen onbekende. De afgelopen jaren heeft hij zijn sporen ruimschoots verdient in de parketbranche. In zijn laatste functie was hij verantwoordelijk voor de machinale afwerking van houten vloeren. Iets wat hem, i.c.m. zijn eerdere functies bij fabrikanten van olie- en lakproducten, bijzonder geschikt maakt om leiding te geven aan onze afwerkingsafdeling, zijn nieuwe functie bij Flamingo Parket. Annelies Roelofsen, die dit altijd voor haar rekening nam, zal zich hierdoor meer kunnen richten op het productieproces van zowel onze fabriek in Barneveld als in Dömitz waar zij als "hoofd productie" de verantwoording voor draagt. 
 

Robert Wolter

Edwin Cools, onze agent voor Zeeland, Noord-Brabant en Limburg is een samenwerking aangegaan met Robert Wolter. Hierdoor zullen de vele klanten in deze provincies nog beter bediend worden. Robert is jarenlang als vertegenwoordiger bij een collega producent werkzaam geweest en kent de markt dus zeer goed. De bedoeling is dat Robert Limburg en het oostelijke gedeelte van Brabant voor zijn rekening neemt. Hierdoor zal Edwin Cools in staat zijn meer aandacht te schenken aan de relaties in de overige gebieden.
 

 

Moritz Winkler

Met ingang van 18 april j.l. heeft Flamingo Parket een nieuwe agent aangesteld voor de Duitse regio Hamburg. Na jarenlang klant te zijn geweest van Flamingo Parket kan hij zijn productkennis nu inzetten voor het uitbreiden van de verkoop in deze regio.